Om Helenas Hållbara

Helenas Hållbara – produkter och inspiration för en hållbar livsstil

  • Är du oroad av klimatförändringarna vi ser runt omkring oss, även här i Sverige?
  • Vill du minska din klimatpåverkan och leva mer hållbart?
  • Tycker du att det är svårt att veta hur man gör, var man börjar och vilka produkter man ska välja i stället…?

Helenas Hållbara vill inspirera till en mer hållbar livsstil och göra det lätt att göra rätt! Därför är webbshopen hos Helenas Hållbara inte jättestor – där finner du i stället ett noga utvalt sortiment av ekologiska, hållbara och klimatsmarta produkter för hemmet, kroppen och köket. Utvalt och klart åt dig!

Konsumtionen är ett av de främsta utmaningarna i ett hållbart samhälle. Vi behöver konsumera – både livsmedel, saker och kläder – men det handlar om att konsumera hållbart med hänsyn till både klimatet, miljön och inte minst andra människor.

 

Helenas Hållbara består av flera delar förutom en webbshop med noga utvalda produkter för hemmet, kroppen och köket som vill inspirera till en mer hållbar livsstil skriver jag även en blogg samt ger daglig inspiration & tipsInstagram/Facebook.

I bloggen skriver jag med (o)jämna mellanrum om vad som händer med Helenas Hållbara, mina tankar och funderingar kring hållbarhet, om hållbar livsstil och miljö- och hållbarhetsfrågor i stort.

Vill du ha daglig inspiration och enkla, konkreta tips för en mer hållbar livsstil är du välkommen att följa @helenashallbara på Instagram eller Facebook!