Helenas Hållbara Jullåda är först ut

27 december, 2016 0 av Helena
Helenas Hållbara Jullåda är först ut

Egentligen hade jag tänkt vänta med att lansera Helenas Hållbara-lådan till i februari, men efter att flera personer i min närhet önskat det så blev det ändå en jullåda, som fungerade utmärkt som en mjukstart och ”fullskaletest” för mig och min idé. I den blandas de tre teman som lådorna framöver ska ha – hållbar livsstil för hemmet, köket och kroppen. Jullådan innehåller nio hållbara produkter med jultema (som funkar bra att använda även efter nyår):

hh-annons_masen-v48Då jag bestämde mig ganska snabbt för att ge ut jullådan så blev det en kort men intensiv marknadsföringsperiod, främst på Facebook där min nya sida för Helenas Hållbara raskt fick omkring 100 följare. Även på Instagram (där jag delar med mig av enkla, dagliga tips för hållbar livsstil) ökade antalet följare. Trots den korta säljperioden sålde alla 110 lådorna slut – jätteroligt!

Här är några av de positiva kommentarer som kommit om jullådan!