Sommartider, hej hej

29 juli, 2016 0 av Helena
Sommartider, hej hej

Vilken sommar vi har! Sol och värme i flera veckor – vi är många som njuter och vare sig man jobbar eller är ledig så är kvällarna härliga att njuta av! Samtidigt är det lite semesterlunk även i denna blogg…

Vid Skrea Strand, Falkenberg. Foto: Helena Wildros.

Vid Skrea Strand, Falkenberg. Foto: Helena Wildros.

Var väljer du att semestra i år? Vi har (som tur är) planerat en Sverige-semester, vilket oftast är ett lotteri eftersom vädret kan bli precis hur som helst. Men än så länge har vi haft tur och njutit av både västkusten och Småland, förutom vårt eget härliga Södermanland!

Om ett tag väntar äventyr norrut då vi beger oss till Dalafjällen för både vandring och andra äventyr. Och jag längtar verkligen efter doften av sommarfjäll, mmm…! Därför passar det extra bra att dela med sig av lite fjälltips som jag hittat i bloggen Naturligt Snygg (en sajt om ekologisk skönhet) som erbjuder en jättebra checklista för dagsturer i de svenska fjällen, särskilt om man har barn med sig.

Hoppas att du också har en skön sommar och njuter av vårt vackra avlånga land – var du är befinner dig!