Vilka är dina bästa hållbarhetstips?

13 juni, 2016 12 av Helena

Alla har vi våra favoriter när det gäller att leva lite mer hållbart – både när det gäller vilka produkter man använder och vilka vanor man har. Själv är jag löjligt sparsam när det gäller överbliven mat. Jag kan utan tvekan spara en enda kall, kokt potatis på en assiett i kylskåpet (den kan bli del av en omelett imorrn). Och jag undviker sköljmedel när jag tvättar (både av miljö- och allergiskäl), istället använder jag ofta ättika i sköljmedelsfacket – det ger både fräsch tvätt och en ren tvättmaskin (och nej, det luktar inte ättika om kläderna…).

hållbar livsstilJag är nyfiken!

Vad är DITT bästa tips för en hållbar livsstil?

Vilka produkter är favoriter i hushållet – allt ifrån husmorsknep (som mitt ovan) till ekologiska tvålar och miljömärkta schampon eller rengöringsmedel.

Jag hoppas att du vill dela med dig i kommentarsfältet nedan!